Un minut are 60 de secunde. O oră are 60 de minute.O zi – 24 de ore.
Petrecem o oră pe zi dintr-o săptămână alături de copiii noştri.
Haideţi să le dăm mai mult timp din viaţa noastră!
parteneri campanie


Copilul.ro
description

Copilul.ro este un site de informare pentru tineri părinţi şi un sprijin care le oferă şansa de a interacţiona în comunitatea celor mai curioase şi mai bine informate mămici.

Copilul.ro este un ghid pentru familiile care îşi doresc un copil, un sprijin pentru femeia însărcinată şi un ajutor de nădejde pentru actualii părinţi în căutare de informaţii sau de resurse pentru a îmbunătăţi relaţia cu propriii copii şi pentru a înţelege mai bine universul acestora. De asemenea, site-ul reuneşte sfaturi şi consiliere specilizată din partea celor mai buni specialişti în pediatrie.

Pe parcursul timpului, website-ul Copilul.ro a reusit să coaguleze comunităţi importante din rândul părinţilor. Mai mult, evoluţia website-ului Copilul.ro a fost întregită şi de dezvoltarea unei serii de proiecte interactive. Mai multe detalii aici.

Asociaţia Telefonul Copilului

Telefonul Copilului
Asociaţia Telefonul Copilului este o organizaţie neguvernamentală, non-profit, al carei scop este acela de a proteja copiii împotriva oricărei încercări de încălcare a drepturilor lor, împotriva oricărei forme de abuz.

Viziunea noastră: toţi copiii merită să fie fericiţi.

Misiune: acordarea unui sprijin real şi imediat copiilor, oferind asistență gratuită prin intermediul liniei telefonice 116 111. Mai multe detalii aici.
© Timp pentru copii - 2010 | Toate drepturile rezervate
Campanie organizată de